Tönigt?

Kanske töntigt.. men för en gångs skull kan jag säga att Benny Benassi är min musik gud eller något :)

SAKNAR er!

MackanEmelie


                                                               Storebror          ='(                 Emelie



Gone miss you guys :(

Love



Kommer sakna dig mega mycket Camilla. Vi har haft jävligt roligt även om vi inte känt varandra så länge :) Våra helger har varit minst sagt speciella ;) Auja.. Jag kommer hem varanan helg detta året ialf. Då får vi festa mega mycket!

Kommer sakna alla! Även om jag inte träffar så många av er mer.. Men ni har ändå alltid varit i närheten.
Kommer sakna Lund.. älskar att gå o shoppa i Lund, så jävla mysigt.
Kommer sakna vår puppie, han är så mega söt!
Kommer sakna min mamma, min syster och pappa..
Kommer sakna mitt rum :(
Kommer sakna mammas mat
Kommer sakna ALLT!
Förmodligen får jag inte ta med min bebis (kaninen) och då kommer jag sakna han mest av allt!!
Jag är blödig idag :( Och ändå flyttar jag inte så långt bort.. Men ändå.

Auja.. helgen var ok :) I fredags shoppade jag och mossan inför mitt nya hem. Mina pengar :( Nu är jag meeega fattig!

Lördags jobbade jag sen drog jag direkt hem till Camilla. Fixade oss så jävla fina :) Shoppade ju i torsdags också ju ;) Våra fina klänningar. Vi var så jävla snygga igår! :) Fast bilderna blev inget bra så de ligger i en dold mapp här på datorn typ :P
Drog på en fest som inte var jätte kul precis.. Så vi drog vidare, körde till Lund. Kulturnatten ju :) Fast där var bara 14isar ute och yrde. Så vi åt lite glass och sen åkte vi hem igen. La oss typ nästan direkt.

Klockan 2 vaknar vi av att mobilen ringer.. Fick besök av två sötnosar :P Låg nog uppe till 5.. Sen drog dem hem vid 8 tiden.. somnade och vaknade vid 11 tiden.

Hoppas jag får internet på fredag.. annars så skrivs det nog inte här på ett tag :)



Why lie when you can tell the truth?

För att få en att stanna kvar och inte tycka illa om en? Hmmm.. Killar är lite lustiga på den fronten. Tror inte de har förstått än att det är bättre att säga sanningen och fortsätta tycka om han än inte säga den.. för att sedan när det är över att sanningen kommer smygandes fram och man börjar hata killen pga att han inte sagt sanningen från början.

It makes me sick.

Nu är det mindre än 2 veckor tills jag flyttar till Halmstad!! Tusan vad jag längtar :D Om jag hinner, lägger jag upp bilderna på lägenheten idag i mitt fotoalbum.

I fredags bjöd jag min älsklings Carro på bio. Tittade på John Tucker Must Die. EN MÅSTE FILM ATT SE!!! Fan va bra den var :)

I Lördags blev det Lund-korridor-kul :) Richard, min HBG polare som jag inte träffat på år och dag, bjöd med mig och älskade Camilla :P Richard drack som en gris och deckade efter 5 min. Där satt jag och Camilla, de enda tjejerna, med 15 andra killar :)

Tommy (killen med röd tröja på bilden nedan) var schysst och skjutsade oss på sin snygga cyckel i Lund. Det blev en del skratt där :P haha!
Kvällen slutade hemma hos mig med varma mackor :) muuums... Sen kladdekaka på morgonen :D Eller hur va det gytt Camilla ;)

Min älskade vän Camilla förgyller mitt liv med lycka. Hon är det bästa som finns. (Jag tog dina ord rätt från din mun ;) hehe!)

Nu sitter man här och snörvlar och hostar :( snyft..
Onsdag blir det Halmstads yrr med Malin. Ska bli skoj :)


Dålig dag :(

Alltså denna dagen har varit en riktigt dålig dag.
Tydligen ska allt dåligt hända just mig!! :( garhh..

Även om man tror att man ligger med säkra kort, kan man ha otroligt fel. TESTA ER!!

Ovanpå det.. Så glömde en viss "duktig" personal i Lödde på OnOff min dator i sin bil! Vilket resulterar att jag inte kommer få den förrän på onsdag :( snyft! Jag som hade förberett för min dator och allt :(

Nimbu, vår kära lilla nykomna valp äter allt i vårt hus! Japp.. vaknade imorse av att han tuggade på mina trosor. Yummi! :D haha
Jag får ju ta hand om han nu när Syrran går i skolan.
Kanske duschade i ca 15 min. Kommer ut. Ser att han tuggat sönder halva madrassen och snott mina trosor IGEN plus mina byxor :S Sån gris!!
Han vill inte pussas nu längre, utan BITA! Tuggar på mitt och syrrans hår så fort han får chansen.

Scratchy, min kanin, hatar hundar. Vilket han visar enormt mycket och demonstrerar. Haha :) Ganska stor hjärna har han ändå för att va en kanin.
Han har ju ändå varit bossen i huset hela tiden. :)

Jaja, dagen är inte helt död ialf. Jag har ändå ett leende på läpparna :) För allt kommer ordna sig.



Ojsan då!

Måste bara berätta en ganska lustig sak.

När jag körde hem i fredags morse, så när jag kommer in på vår gård körde jag rakt in i vårt staket. Fattar verkligen inte hur jag lyckades! För hålet in till vår gård är fleeera meter brett. Mhm.. och pappa hade fått hem bilen i torsdags nylackerad och fin. Kommer jag och gör värsta bucklan på sidan plus skrapar bort lacken! Ja och plus att jag tog sönder staketet.

Kan man bli mycket klumpigare än så?


Starshine i Ystad

Ahhh.. det va ingen jätte höjdare precis.
Var där i torsdags.. Va först på förfest hos nån som heter Karin med Mariatollen :P Den var ju dock helt ok.
För mycket folk eller så var man för yr för att ens orka titta runt omkring sig. hehe :) aja.. Det var nog sista, för flyttar ju om drygt 3 veckor.

Har mått bajs de senaste dagarna med. Urk! Ont i halsen o grejer.

Hunden är nu hemkommen! Faaaan va söt han är :D Helt sjukt!
Vi försöker lära honom att busa, men det är svårt haha! Ok, nu vill han dock bita i allt =/ Han tycker om att pussas ialf.

Jao jao.. det blir Eslöv ikväll. Skulle till HBG egentligen, men det klödda till sig. Men det tar vi en annan helg :) Ett MÅSTE.
Ska på nån liten mini förfest med Camilla o sen hem till nån kille som hade fest. Ahh :) aja.. vi får se vart det bär.

Lägenheten var ursnygg btw. Ska bli kul att flytta in där! Hyresvärden var urskoj med :) Plus det är jätte nära skolan OCH HAVET!! :D Synd bara att det snart är vinter =/
Nära Tylösand med :P höhö

Ur tråkigt blogg inlägg :) men men.. det får duga
För nu ska man göra sig het :D




Lördags partaj

Jag hade inga stora förväntningar på lördagens fest i Eslöv. Men jag tror det är riktigt bra, för fy katten vad roligt jag och Camilla hade :) Födelsedags fest för en tjej och det bjöds på tårta, dricka och mackor. Alla var på super humör och vi sjöng för fulla halsar med karaoken!

Träffade även en viss Jonas som är målvakt för MFF. Ohhh yes ;) Jag lyckades sno hans nummer med, hehe! En riktig pudding, uhhh.. underbart leende :) Körde 1000 frågor med han men jag o Camilla kanske kom på typ 10-15 st, haha!

Kvällen slutade hemma hos "vännen" (Dan, brottaren) som vi sa :P haha :) Sjukling och bäver men det slutade väldigt trevligt ;) Hetaste :P mmmums..

Har även köpt hund idag :) En schablador/golden!! Ohhh.. så sjukt söt :) Vi får hem honom på fredag! Lääängtar.. :D

Som vanligt har jag lagt upp fest-bilderna i mitt fotoalbum här på internet!



Kräftfest hos Emelie :)



I fredags blev det Kräft/födelsedags/farväl fest av och för Emelie :) Lilla stumpan ska ut i stora vida världen :( På torsdag åker hon till Spanien för att bosätta sig där i 3 år. Kommer sakna dig SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ mycket!!
Men vi ses förmodligen till jul igen, hoppas jag!
Gott med kräftor var det och ostbricka... muuuums.




Funkar inte?

Skuuuumt....

RSS 2.0