Advanced Certificate in Wines and Spirits

NU närmar det sig med stormsteg!! Den 12 Mars ska jag ha betalat 2800:- och anmält mig. Sedan bär det av till Grythyttan den 7 Maj och den 8 Maj sitter jag där med pennan i högsta hugg och vinglaset i andra handen och ser döende ut :D haha

Prov imorgon om Spanien och Portugal, vilket jag nog kommer kugga på för jag har absolut inte pluggat som jag borde =/ Hur fan ska jag då lyckas med Advanced?! hehe.. jaja, det löser sig!

Snart är det helg och när helgen är över är det bara 2 helger kvar på Tylöhus. (Måste tänka positivt)

En helg avklarad!

Så jaa.. nu är denna helgen över på Tylöhus! 3 more to go :( Jag VILL IIIIIINTE!!
Stod i baren i fredags, men inget att göra ju. Stod och frös bara, för att där inte va någon isolering (eller vad de nu snackade om) Så det blåste rakt in :S Hade en mini värmefläkt på men det hjälpte inte precis.

Idag, lördag, (även om det är söndag nu) fick jag va i servisen. Sprang som en jävla dåre fram och tillbaka bland gästerna! Var det någon som lämnade dricks? NEJ! Inte en enda jävel nöjd med det jag gör för dem eller?! 7 spänn fick jag på ett bord. weiiiiiiii, eller inte

Inget kul att veta heller precis. DEPRIMERANDE!

Vad betyder blogg?

Bögar som Luktar Och Gräver i Gumpen - Matteus fundering

Bajsiga Lortar Onanerar Ganska Grymt - Min fundering

Är det någon som vet det egentligen? Kommentera och säg sånfall!


Annons skit

Buffé

Håller på att göra en annons om en ny dryck. Rätt kul faktiskt :) Men känns rätt onödigt med tanke på vad vår utbildning går ut på. Men bra med lite variation kanske från allt vindrickande?! :P

Ska "ha" min annons i tidningen Buffé. Ringde dit nyss och fick reda på att en helsida kostar 190.000 kr. Siiiinnes :D haha! Men det roliga är att de delar ut tidningen till 2 miljoner människor i hela Sverige. Så man når ju ut till ca 22% av hela svenska befolkningen!

Ringde även till Paus - modetidningen, men tror de vill va lite mer tysta om den siffran. Men det var betydligt billigare! Men då når man iofs inte ut till så stor del av befolkningen.

Aja :) Lite onödig fakta att veta typ!

Send me an angel

Har inte något nytt att komma med.
Helgen skulle varit vit men den blev svart ändå :(
Några göteborgare kom hit, Anna, Johan och Lisa kom också.. spelade Så det kan låta och sen så drog vi ut en runda på stan. Men va sjuuukt tråkigt! Hamnade framför tvn sen när vi kom hem och såg Ice Age!

Träffade även det vackra ansiktet i lördags :) hihi..


Drömkillen

HÅRDING med sinne för humor och ett stoooort hjärta och viljan att mysa igenom livet!

Där prickade vi han :)

Trött som götefnötepizzafejs! Men men.. borde plugga lite till.. sitta uppe till 3 inatt och se lustig ut. Låter bra? JA!

Scratchy är sjuk på riktigt.. Det nog fel på hans tarmar. Sövde ner honom idag och fixade hans tänder sen fick han två sprutor, kortison och vitaminer. Han klarar sig över helgen i alla fall. Sen på måndag ska jag ringa veterinären så får vi se hur det går. Hoppas min fina vän överlever :( Han är mitt allt! Gammal gubbe är han dock.. 7 år i år.

Nu saknar jag Emelie och Rebecca! Det är trååååkigt här utan er :( KOM HEM!


Kär!

Sjukt kär i ett ansikte just nu :) ahh.. hur kan man vara så snygg?!?! Funkar liksom inte! :P

Feel sorry for you!

Antar att du läser min blogg.. Skulle bara säga att jag tycker det är synd om dig att du inte kan komma på egna saker att skriva! Som att sno "Here I'am Red High Heels....."
Gissar på att DU inte ens vet var den meningen kommer ifrån?! Patetiskt.

Alla andra kan bara strunta i detta inlägget.

Nemo saltat sobrius!

Ingen dansar nykter!

Idag är det Alla hjärtans dag, eller som jag säger: Alla brustna hjärtans dag...
Nä, men det är en överskattad dag. Man borde visa lika mycket kärlek varje dag och inte bara en gång om året. Så töntigt :) Även om jag hade haft kille så hade jag inte bryt mig särskilt mycket.

Fick VG på Ekonomi provet :) Kan ju glömma ett VG i kursen även om det hade suttit riktigt fint. Men men..

Mitt kylskåp är tomt likaså min plånka. Hur ska jag kunna överleva 8 dagar till på 150 kr?
Scratchy kostade 400 spänn igår, han fick två sprutor pga att han inte äter den jävlen. Satt och skakade i sin bur när jag kom hem från skolan igår :S usch.. såg riktigt hemskt ut så det blev akut till sjukan me han!

Antagligen blir det sjukan IGEN med honom på fredag. Kommer kosta mig någon tusenlapp där ja :( bläe.

Hoppas alla har någon som visar att man är uppskattad idag :) Jag fick 2 sms, ett från Fisen och ett från Annabajs :) Saknar er som få :(

Echo de menos..

mi familia :(

Fick ett jätte sött sms av mamma idag.. började fan nästan lipa :( Gör det nästan nu också. Saknar er jätte mycket! Men kommer hem om 6 veckor eller så.

Provet på Italien och Spanien gick nog lite åt helvete :) men men.. kom frågor om alla andra länder vi läst om men sånt som man typ helt har glömt :P Eller som sitter långt långt låångt in i hjärnan.

Och ännu en gång.. killar är bajs :) :(


Helgens bravader!

Fest

Säger då det.. Bilden.. inga namn nämnda! Men det gick inte längre än sådär ialf! haha :) Fråga mig inte varför de började klä av sig?! Ingen som vet, inte ens de själva.
Alla var rätt på nöten och det blev Saw 3 vid klockan 4 på natten. Vi hade riktigt kul! Det är första gången vi stannat hemma och haft en riktig hemmafest utan att dra ut. Sparade man flera hundra kronor på :) inte dåligt!

Det var en internetragg-fest kan man säga. Henke som jag träffade för 2 år sen och hans polare kom upp från Malmö. Plus Oskar från Helsingborg, som jag snackat med ett år eller så på msn, och hans polare. Anna O & G, Cajsa, Eme, Malin och jag! Riktigt kul att festa med nytt folk :)

Idag mår man mindre bra.. och har riktigt sanerat hela lägenheten, för folket här kunde inte behärska sina armar och glas splittrades lite här och där :P

10 min kvar på min rast, sen är det dags för att plugga el vino tinto y vino blanco en Italiano y Alemania ^^,

Outfit helg

Outfit
Gina  T Klänning, knästrumpor från Åhlens, halsband H&M


Minnen :)

Inte så länge sen jag prejade in i staktet hemma i Löberöd med pappas nylackerade bil. Men kom och tänka på det nu! Haha :) Pinsamt värre! Men lite lätt kul.. hur kan man missa ett sånt stort hål in till gården?!

Bakade bullar idag med Emelie.. 90 st kanelbullar --> 45 st vars. VARFÖR gjorde vi så många egentligen?? :P haha.. Rätt onödigt. Men kul va det :D Fullkornsvetemjöl.. blev mörka bullar. När vi väl skulle kavla ut degen så kom vi på att vi inte hade någon kavel.. det va lite smått kul faktiskt.

Imorgon blir det fest i vår lägenhet. Förhoppningsvis blir vi några stycken. Fest sugen är man ialf :)

Testade 8 viner till denna veckan! Från Spanien.. mumsigt :) Fast det va viner som behövde lagras.. eller några av dem ialf. De vita va inga goda =/ heltorra och fatlagrade.

Har även powerwalkat 2 timmar idag, simmat 1 timme och solat 30 min :)

Även om jag inte har några pengar köpte jag en jätte söt kofta från H&M.. rea off-course ;)

OMG!

Ben&Jerry's
I could die for you.. look into my eyes and see it's true ^^, haha!
Faaatta va gott det ääär!
Ska dra till Ica Maxi imorgon o handla en till.. min mage är stuffed med Caramel chew chew :P


En glad nyhet

Träffade äntligen Anna i helgen :) saknar dig som faaan!! Bajsen & Korven = förevigt

ARG!!

Jag är fan riktigt ledsen..
INGEN förstår att jag inte längre har pengar! Jag jobbar inte längre vilket resulterar i att jag inte har pengar att roa mig för. De 7000 kronorna man får från CSN, räcker nätt och jämnt till hyra, räkningar, mat osv. Har kanske 1000 kr att göra annat för. Men det slutar ändå med att man inte ens har de pengarna!

Jag orkar inte mer :( orkar inte bry mig.. Ni tror jag har alla pengar i världen, har all tid i världen för er alltid?! Jag HAR INTE DET!!
Jag hade egentligen inte ens råd att komma hem till Skåne över helgen men gjorde det för att kunna träffa min familj..

Besviken.. Skitsamma.. Det där med att "vänner är något man har för livet". Vilken bullshit.

U go girly ;)

Emelie/Blondie har ÄNTLIGEN gjort slut med sin kille :) Så jävla glad för din skull :D
LEV NU DITT LIV!!!
Ska kanske åka ner till henne i Spanien på påsklovet :) Festa som tusan och träffa hennes kompisar! hihi
Saknar dig min underbaring :(
KÄRLEK!

Guapo y guapa!

Trött på folk som säger att vin är äckligt!
Ja, för det är jag! Vin är ju det bästa du kan dricka i alla tillfällen. God till mat, desserter, sällskapsdryck, tröstdryck osv osv.. Och det finns alla dess smaker/sorter!
När folk säger att de tycker det är äckligt, har de säkert bara smakat fel vin.. sen har de dragit ALLA viner över en kant. KASST!

Ska hålla vinprovningar för er sen.. så ni känner skillnaden!

Vi testade 8 olika viner från Italien i onsdags. 8 viner!! Trodde hela jag skulle spricka.. man blir rätt trött efter 4 viner.. men 8! haha :) sinnes!
Men lättare att känna skillnaden när man testar många på en gång.

Ska börja skriva upp veckans vin :) låter bra va?

Sommelier Emma ^^,

Klippte även mitt hår idag, mycket vackert ;) Blev ganska blondt =/

Nästa helg ska det festas :)

RSS 2.0