Perfekt

Blond, blåa ögon, världens underbaraste leende med en perfekt kropp som pusslas ihop med min......
Kom tillbaka till mig nuuu!

:(

Mirre&Jag

Saknar den gamla goda tiden på hästryggen :( Saknar Mirre så jäkla mycket också.. Han hade världens personlighet den hästen! Finare får man verkligen leta efter.
Jag vill va yngre igen och tävla varanan helg! Känna adrenalinet i kroppen, tårarna, svetten och allt det där man fick uppleva. Hästarna och hästfolket!

Varför blev jag inte veterinär istället som jag ville från början?

Fattig-student

Jaha, där fick ni mig! Jag är uuuur-fattig. Vet inte vad jag ska ta mig till :S Jag har typ 1000 kr att leva på resten av månaden. Får iofs skylla mig själv, betalade dubbelhyra denna månaden. Surt som tusan!

Ska börja min helg-praktik på fredag nästa vecka. Ska göra den på Tylöshus ute i Tylösand. Ska bli spännande :) Vi har börjat lära oss serverings-teknik i skolan så. Jag kan ta max 3 tallrikar sen blir det ostadigt :P Ska öva på tallrikarna här hemma, hoppas man inte tappar alla så hyresvärden blir arg :P

Min tre veckors praktik ska jag göra på Trappaner i Malmö. Ska bli riktigt kul! För de verkade hur trevliga som helst när jag ringde. Ska åka in där om 3 veckor och hälsa på..

Det tråkiga är att jag praktiserar/jobbar på Halloween :( När jag kommer hem kommer man ha kvar en timme till utgång sen stänger ställena. Piss!!

Ensam hemma denna helgen.. Emelie och Rebecca har åkt hem till sina föräldrar och här sitter jag i ensamheten. Kajsa fyller år idag, så GRATTIS :) Hon har också åkt hem.. uuhh! ALLA åker hem förutom fattiga Emma.....


År, månader, dygn, timmar, sekunder.

Klockablå

Drog mig en funderare idag..
Tänk om ALLA klockar i HELA världen hade slutat slå för en hel dag. Jag tror det hade blivit kaos. Då vet man inte hur länge man ska jobba/ gå i skolan, eller när man ska stiga upp eller gå och lägga sig? Då får man gå allt efter känsla.

Stopp-ljusen hade nog slutat fungera, tågen & bussarna hade inte vetat när de skulle köra. Datorerna borde va helt uppfuckade.
Slutsats; Man hade inte vetat tiden!
Bevis på att vi är så beroende av tiden... borde vi inte vara. För tid gör att man blir stressad!
Osv osv osv.. hehe

Doa mig?

Det man inte kan få vill man bara ha mer!

Kolla nu mitt fotoalbum :)

Min 1:a fest någonsin!

Beautiful
Carro, Camilla, Jag & Emelie

Det var riktigt kul :) Trevligt att så många kom!
Åt pizza gjorde vi också. m m m..

Sen blev det utgång.. vi började med La coca för Henrik jobbar ju där. Men stackars Camilla kom ju inte in =/
Kom in på Cafeet utan att visa legg, det va najs :) Där är så himla mysigt och trevligt, synd det bara är öppet till 2. Men hädanefter hänger man där ett tag innan man drar vidare till B&B som man tröttnat lite på nu. Hatar glas-splittret på golvet där, mina skor blir pajjade ju! Folk borde fan skärpa sig!

Kvällen slutade mkt trevligt ;)
Vaknade jätte tidigt på morgonen.. alla andra låg o sov (förutom Nicklas då förstås) men jag städade, stekte pannkakor och gick och handla frukost för pengar jag egentligen inte hade. Fick jag ett tack för det? Mer att städa undan.. kinda disapointed.

Vem spottade på våra fönster? Ännu en gång.. vad är det med folk?!?!??!!!




Love is not a maybe thing.

Skolan rullar på som bara den.

Min dag kan se ut så här:
06.45 - Duschar äter osv.
07.45 - Cyklar till skolan.
08.15 - Skolan börjar. Plugg plugg plugg plugg
16.15 - Slutar skolan cyklar hem
17.00 - Lagar mat
18.00 - Pluggar
21.00 - Avslutar pluggandet och tittar lite på tv.
22.30 - Somnar medebums i sin sköna säng

Sounds like a lot of fun eller hur? hehe

Hade vår första serverings-lektion igår. Fick lära oss hur man öppnar och visar upp vinflaskan på rätt sätt. Även hälla upp i glasen UTAN att spilla en enda droppe :P Lite svårt faktiskt.. Pelle hade det nog svårast ;) haha! Hela bordet badade i rött vin när lektionen var slut.

På lördag är det fest hos miiig :) Ska bli så trevligt så! Om det blir tråkigt, kan man alltid dra ut. Meeen får hoppas på att det blir mega kul!


Fääääst

Lördagen, fina lördag! Öhm, ja.

Det blev förfest hemma hos Tobbe & Zandra där vi körde lite Sanning och Konsekvens på hög nivå! Det var så himla kul, haha :)
Robert fick ett "slag under bältet" av Anna A stackarn.. efteråt skulle han ha sex med en kudde. Det var hmm.. en trevlig syn? Ni kan själv föreställa er.
Tobbe var tvungen att måla läpparna röda.
Gustav bytade kläder med Jessica.
Det var minst sagt en upplevelse :) hehe
Kvällen slutade på B&B efter mitt små tjatande :P Kan inte hjälpas, men det är typ det enda stället i hela Halmstad som har mycket folk och biljard, bowling osv.. ni har hört allt det innan ;) De andra ställena är tillför att snacka och ta en drink. Inte min mega stil precis, wanne shake my booty ;)
Men det visade sig att ändå inte va någon höjdare. Hela golvet är täckt av glas-skärvor pga ansvarslösa ouppfostrade ungdomar!!! :( Musiken va kass som vanlig med o allt det där ni vet.

Saknar min Emelie och min Kajsa.. men de kommer hem nu ikväll :)
Nästa helg är det min helg o min fäääst ;)



 


Em&Em

Em&Em


Där är vi ganska så borta och porrar oss på B&B:s dansgolv. SINNES! Man ser att mitt smink är helt utkletat och skabbigt.

Denna bilden är från förra lördagen, första riktiga utgången med klassen. Vi hade något så sinnes kul :)

Jag sprang runder som en yrrhöna med Johan halva kvällen. Vi vart först på förfest hemma hos Dessi, där jag o Johan spenderade mesta av tiden inne på toan. Han sminkade mig jätte fint :)

Sen blev det The Café och försök att komma in på Lilla Helfwetet.. Tillsist blev det såklart B&B :)

Nya tag denna lördagen med klassen :) Denna gången ska vi va hemma hos Tobbe!

After School - 12/10

Denna gången var vi hemma hos Anna A. Skoj vart det :) Även om jag va mega sugen på mammas mat o va mega trött :( Men vi drack vårt vin o skojade runder med massa torra skämt.

Vi är numera vin-älskare. Vi dricker bara vin i klassen.. Så inget mer vodka eller sånt mög.. Nu är det vin som gäller :) Jag drack Lambrusco (eller hur det stavas).. Skit gott halvsött vitt-vin med lite spritsighet med låg alcohol-halt.
Tycker nästan vin måste va lite moussernade annars är det lite äckligt =/ Men jag lär mig väl :) hehe
Resten av klassen körde på torra röda vin med fruktigheten och den smått rökiga smaken.

Visst låter jag redan lite duktig ;) haha

Bättre kommer det bli!

Näsblod

Lyckades fixa näsblod :D haha.. Slog till näsan när jag tvättade mitt ansikte nyss. Första gången på massor av år jag fått näsblod :P Jaja.. heter man Emma så kan allt hända!

A night out

Vi bestämde i klassen att varje torsdag (försöka ialf) dra ut och äta eller hitta på något tillsammans. Så denna torsdagen drog vi till Harrys och åt kycklingvingar.. mmmm.. gott ;)
Linda har börjat jobba där så.. :)
Vi hade trevligt värre! Åt och drack och drack. Vissa drog hem och en del drog till B&B. Där var riktigt dött en torsdag ska jag säga er :P Hela stan var död! hehe

Sen skulle jag o Emelie hem.. ja då hade vår buss slutat gå =/ och vi ville INTE gå hem 3 km i högklackat och korta klänningar. Så vi tog taxi hem :) 50 kr var.. Billigt o bra :) För bussarna på helgerna kostar typ lika mycket. Så känns lite sådär.. lika bra att ta taxi då ju.

Jaja.. idag ska jag hem till Skåne. Får skjuts med Tom.. han bor i Malmö :) Gött! Slipper man åka tråkigt tåg.

Ska snart ha fest också :) ihh! Klassen kommer och förmodligen ni får Skåne med ;) Datum kommer jag med senare.. men förmodligen om 2 veckor.


IBR Bar & Restaurang chef - Gastro Academy

Hela veckan har varit RIKTIGT JÄVLA KUUUUUL!!! Jag ha verkligen hittat den perfekta utbildningen :) Alla i klassen är helt jävla underbara!
Vinprovningar 2 gånger i veckan.. man blir lite lullig efter att ha provat 6 olika vinsorter ;) haha
Svårt nu i början också.. vi håller på att öva upp våra luktsinnen. =/ Vi ska lukta på allt vi kommer åt, personer, tandborstar, frukter, ALLT
Jag ska lätt bli sommelier ;)

Smakar man på ett vin så tycker jag kanske att det är halvsött, nä då är det torrt. Så ja :) Jag har mycket att lära mig!

Spanskan går sisådär.. haha :) Har lärt mig; Hola! Me llamo Emma, como tu llamas? Que tal? o blablabla..

Har även en viss Hans Wern som är vår personliga coach för att vi ska bli de perfekta ledarna. Han är lite halvyrr och vissa grejer kan jag absolut inte hålla med honom om. Han tycker man alltid ska va glad varför va sur eller ledsen?.. Men jag tycker att människan i sig har massa känslor, och alla de känslor måste få lov att komma ut annars mår man bara bajs.
Men man ska lägga upp schema för sina känslor. De håller jag med om faktiskt :)


B&B is the shit

Eller inte :) Vet inte än..
Inflyttningen gick jätte bra! Första natten ensam drömde jag att nån äcklig gubbe försökte ta sig in :S Flyttade in förra fredagen :)
Sen på lördagen kom Rebecca, min "room-mate" med sin syster. På kvällen drog vi ut för att testa hur stan va. Vi hittade till B&B tackvare alla lamporna :P Sjukt jävla mycket folk. Disco bowling, biljard och 2 barer och 2 dansgolv. Icke dåligt! Kul hade vi :)

På söndagen kom både Kajsa och Emelie, mina inneboende :P Söta och goa tjejer.. De har förmodligen fått lägenhet nu.. så de flyttar ut nästa helg. Kommer sakna dem :( huu..
Lite svårt med en liten toa och 4 tjejer, men vi har lyckats bra ändå tycker jag ;)


RSS 2.0