Uuuunket

Jaha.. då va man hemma i Löberöd igen. Öppnar dörren till mitt rum (alltid stängd) och en doft av gammal tant/vind slår emot mig! Fy fan.. haha :) Vädrar och sprayar parfym här inne nu!

Ska städa det här huset idag alltså! Rensa och slänga utan mamma o pappas synhåll! haha

Jag vill ha bil, ja tack! Pappa sa att han hade ställt igång Jettan om det inte hade varit för att det kostar apa. Så ingen bil för mig inte.. men jag ska sno pappas bil sen när han inte ser. Mamma sa att jag fick låna den så :P

Just det!

Lägenheten som vi har kollat på fick vi inte :( bläe.. i Malmö då alltså..

PLUS - märk det rosa sugröret! Mycket viktigt för att drinken nedan ska bli fulländad ;)

Soooommar



Emmas sommardrink
Ser ni min underbart härliga sommardrink? :) ahh.. den va riktigt god
Innehåll:
Bacadri Melon
5 stora jordgubbar
Juice/Bravo - Tropiska frukter
Mixas i en blender med krossad is (mycket)

Helgen var bajs.
Nej
I lördags drog jag hem till Anna för en utsökt pastasallad med tacoköttfärsås MUMS! Och hennes underbart kladdiga kladdekaka :) Hon är fan grym på det alltså! Min ligger på noll numera medans hennes ligger på 10! hihi
Vi började väl dricka så smått, men det var mest för trevlighetens skull. Så ingen blev berusad. Vi ville dansa men näää.. det ska ju vara åldersgräns 23 på alla de bästa ställena på lördagar! Och på de sämsta kommer vi in på såklart och där är precis INGET folk eller så är det bara TRÅKIGA, äckliga, slibbiga bööönder som hela Halmstad vimlar gott om :S ahh!

Denna helgen som kommer bli asgrym :) Känner det långt ut i tåspetsarna ;)
Fredag blir det bio med familjen och sedan utgång med mina underbaringar i Malmööö
Lördag blir det födelsedags fest för Madde, där jag och Maria ska bli något berusade och shaka asset ;)

Hej då Halmstad och Halloo skaåuuune ;)

Helt ensam :(

Mamma, mormor, Marie och Karin kom precis och hälsade på :) De har varit uppe i GBG och tittat på Mamma Mia.
Så de tog med sig min lille älsklingsnos hem :( Så nu är jag totalt ensam i lägenheten.
Jag trodde det skulle bli skönt att va lite för sig själv, men näää! USCH så tråkigt =/

Är bjuden på en fest i Halmstad ikväll, men den är långt på andra sidan stan och känner inte direkt för att dra dit själv. Malin är ju där redan men ändå! Har inget att dricka och då kommer jag bara sitta och va tråkig. Inte för att jag MÅSTE ha sprit i kroppen för att ha kul och va social, men man blir ju lite utanför när alla andra är på en annan sida i hjärnan :P haha
If you know what i mean.. yeah you do!

Så jag tror jag drar hem antingen på söndag eller måndag och struntar i att vara med på intervjuerna av de nya eleverna till gastro. Även om det hade varit kul att se och höra hur de plockar ut elever till skolan.

Men jag känner att om jag åker hem är jag FAST, bokstavligen, FAST i Löberöd. Ingen bil och bussarna går som en mycket gammal gubbe med rullator - alltså mycket dåligt och sällan!
Är jag kvar i Halmstad kan jag ta mig vart jag än vill.. gbg, hbg, Lund, Malmö osv.. utan problem! Tågen går ju så himla bra plus swedbusexpress!

Nu ska jag nog gå ner till affären och köpa något onyttigt.. sugen på kaka och choklad :P haha! fast neeej.. jag ska stå emot frestelsen. Blir drinkblandning imorgon :) m m m... För imorgon ska det festas däremot :D




SUSHIII!

image68

JAG ÄR SÅÅÅ SUGEN PÅ SUSHI!!
När jag kommer ner till Skåne på onsdag så MÅSTE jag äta Sushi på Wasabi i Lund. Iallafall nästa helg då man har pengar :) Men det är fan inte många som tycker om det =/ tråkigt! Men ialf.. den som är sugen på att äta sushi med mig får gärna höra av sig :) Snälla, snälla, snäääälla!

Miss the old crazy days!

Mmmm.. kollar igenom mina bilder jag har på datorn, alla fester och människor man träffat.
Saknar det som fan :(

Saknar faktiskt tiden med Camilla och festerna vi drog iväg på. Hade jävligt kul!! Även om vissa ställen var riktigt döa :P
Som Richards crazy korridorfest när en kille skjutsade oss på sin cykel genom Lund och vi bara skrattade och skrek.

Saknar Maria.. Även om alla blev typ magsjuka, på ett eller annat sätt i Bulgarien ;), hade vi kul :) Du är sån människa man ALDRIG kan bli sur eller irriterad på! Helt underbart :)

Saknar Emelie.. hennes pojkvänsproblem man fick stå ut med ;) haha! Hoppas du håller dig singel minst 1 månad nu.

Saknar dig me Fiiiis :) haha! Men vi ses ju nästa vecka.

Saknar Anna (korven).. vi har verkligen tappat all kontakt =/ riktigt sorgligt!

PUUUSSS PÅ ER!

MFF - HIF

image67

Hamnade visst på fel sida ^^, Men men..
Jag jobbade ju igår på matchen mellan HIF- MFF. Stod i tälten och fixade med buffé och grejer åt olika företag. Vi fick se hela matchen :) skit kul! Min första match jag varit på tror jag :P haha! Mega stort intresse jag har av fotboll va?! mhm..
Ialf. Blev rätt sjukt efter MFF gjort sitt första och enda mål. Hela klacken på HIF.s sida blev helt störda och skulle "ut" eller något så de började pusha på staketen så de fick ropa in typ 30 poliser med 10 hundar :P hahaha! Helt galet! Där stod jag och de andra mitt i smeten :P

Plus en tjej ramlade ner från de högsta sittplatserna. Helt hemskt! Att folk ska bete sig som idioter?! Spotta och kasta grejer på poliserna?? Öööhh.. moget


En gammal gubbe sa att jag hade skit stora ögon! Har jag det? Tycker verkligen inte det... Vet inte om jag ska ta det positivt eller negativt?

Missade Henke Larsson med 1 mm typ. Jag är rätt blind, eller så är det för att jag inte riktigt vet hur han ser ut :) Anna och Sandra lyckades få hans autograf ialf, helt kändiskåta :D hahaha



Förra helgens bravader

Fullis
Jaha.. då har man varit seg med att skriva igen då! haha :)
Detta är en bild från förra fredagen då Beccas syrra och hennes kompis var i Halmstad och hälsade på. Jag var något berusad kanske?
Jag kan säga att jag aldrig blivit så dålig av vin i heeela mitt liv! Inte ens av sprit. Fattar inte HUR jag kunde bli så dålig heller =/ Jag drack precis som jag brukade. En flaska vitt vin och inte av någon större alkohol halt heller. Det slog rejäl slint ialf, för det blev armen ner i halsen! Kom inte ut på någon dans och barrunda inte.....
De lämnade mig i Emelies säng men hittade mig sovandes på toaletten när de kom hem igen! haha.. Jag var 100% säker på att jag hade gått och lagt mig i min säng när de hade lämnat hemmet.
Jag hade aldrig skrivit detta om det inte hade varit för att det är min första gång jag blivit sjuk av sprit. Jag har aldrig mått så illa alltså!

Men men..

Lördagen blev ju pina, skulle upp tidigt för att dra ner till Ystad på konfirmation. Det blev att jag fick ta taxi till stationen för att sedan ligga över 2 säten på tåget hem till Skåne. Somnade rätt tidigt sen på kvällen :)

Grattis Michelle till konfirmationen !! :D

Livets härlighet

Jahapp.. Ser ut som om jag är gravid på bilden nedan, men men.

Idag blir det party för hela slanten. Rebeccas syster Alexandra är här och hälsar på med en kompis som heter Micke. Väldans trevligt :) Vi gjorde sallad, avokado röra och stekte upp en blodig köttbit igår.. blev jävligt gott :) 

Kan inte sova på magen, vilket jag gör oftast när jag sover, pga den där dumma piercingen! Gör så jävla ont om man lägger sig på den :P

Jag måste tvätta idag, har inga snygga trosor kvar. 

Nästa vecka går vi inte så många dagar heller tror jag och sen har vi en veckas LOV!! :D Sen går vi i skolan typ 2 veckor till sen LOV igen :) Sen en vecka i skolan och sen flyttar vi och drar ner till Mallorca!!!!!!!!!!!! AHHHH haha :D UNDERBART!

På tisdag nästa vecka ska jag och några från klassen jobba med vår barkunskapslärare Richard på matchen mellan HBG - MFF. Ska hjälpa till med Buffé och dricka o sånt :) Kanske man får sig en glimt av Jonas den grisen!  
Jag lyckas verkligen bara träffa idioter till killar. 

Nu längtar jag mest till imorgon, ska på konfimation i Ystad och träffa min storasyster :D Har inte träffat dem på sjuuuukt länge. :( Saknar alla såå.. Sen den 23:e ska jag och mina syskon kolla på Pirates, premiär då juuu :D 


  

Pierciiiing veckan för hela slanten!

image65

Min mage är inte det vackraste men navlen är :D så jävla nöjd!
Som sagt.. Petra (min hårfrisörska) ringde mig i helgen och frågde om jag ville sitta modell. Efter många om och men bestämde jag mig för att göra det :) Man kan ju ta ut den om man inte är nöjd! Gjorde det ändå gratis för Bergendahls.
Var första gången för Petra att göra det på någon, haha :) Jag satt och skrek och skakade, trodde jag skulle tuppa av för att jag trodde det skulle göra svin ont (vilket det verkligen inte gjorde,) gick på 2 röda sekunder. Stackars Petra skakade som en gris hon med ;)

Emelie och Maxine gjorde också det :) Efter mycket övertalning! Deras blev också sjukt heta

Igår tog jag och Emelie hål i öronen med. Så nu har vi vars ett nytt hål i örat ;) hihi Gratis det med! Plus jätte fint smycke och rabatt

TACK PETRA!! hihi

Känslan efter AC

Puuuhh.. ÄNTLIGEN är det över!!! :)

Som jag känner nu så tror jag inte det gick något vidare. Har inte velat snacka med någon om provet för jag känner sån ångest. Men kände för att veta lite nu ^^, Så frågade vad Rebecca och Johan vad de hade skrivit på första "stora" frågan - för den var svårast - och jag hade satt rätt på något ialf :) haha!
Var om Chianti Classico och jag kom ihåg att den kommer från Italien men var inte säker om den kom från Veneto eller Toscana. Sen visste jag att det var ett DOCG vin så och att det var rött :) Men men..

Hade skrivit lite fel på Sparkling wine med (mousserande/champange). Men det lööööser sig! Man lär sig av sina misstag :) eller hur?!

Omprov görs i November annars ju.

Har antagligen fått praktik nu på Systembolaget i Helsingborg och fått lägenhet i Malmö :P haha! Hur ska det gå till?! Men men.. Ska ringa o terra Systembolaget i Malmö istället tror jag.


Känslan innan AC

Vill bara skriva ner mina känslor nu innan jag ska göra Advanced.

Jag känner mig trött på pluggandet (har suttit exakt hela helgen + MYCKET därtill)
8 månader ha vi läst vin nu.
Varför skulle jag inte klara det?
Provet går ut på 50 frågor.. man borde sätta rätt på MER än hälften! Herregud..
Sedan är där en skrivningsfråga och sedan ett vinprov där vi ska säga vad det är för vin, var det kommer ifrån, syra, torrhet/sötma osv.
Vi har nog testat mer än över 100 viner. haha :) sinnes! Jag fixar detta, jaaa

FAN! (ursäkta språket) Men jag borde faktiskt klara det :) Annars, ja, då gör jag väl om det nästa år helt enkelt?! :)

Imorgon åker bussen 08.45 från Scandic i Halmstad. Kommer ta ca 8 timmar sedan är vi framme i Grythyttan där vi ska sova en natt för att sedan göra provet på Tisdag förmiddag. AHH!!
Jag längtar nu :D

ÖNSKA MIG LYCKA TILL!!!!!!


Lost so Lost at sea you see




"ABC is set to announce that Lost will end production after two more seasons."
www.eztvefnet.org

YES!
 Säger jag :) Andra kanske gråter? Men jag känner att Lost måste ha ett slut snart. Man vill ha svar på alla frågor om ön!

Valborg bilder

Outfiiit
G?ngetEmC & Jmueller

ÅRETS BILD

image59

Valborg then!

Kan ju berätta att jag inte var mega kry på Valborg men med lite vin i kroppen funkar allt :D

Så det blev lite grillning hemma hos oss, Rebecca, Jag, Johan och Anna :) Mysigt värre! Korv med bröd och jätte mumsig sallad ;)
Sedan sminkade Johan oss och jag fixade Annas hår. Fy fan va snygg hon blev ;)
Vid 11 tiden drog vi in till stan, började på Cafeet och sedan drog jag och Anna vidare till The Moon. Har aldrig varit där förut men det var riktigt skoj :) Fräscht ställe!

Bilder kommer under helgen!

Saknar dig Ida!! Puss på syrran ;)

Håla mig? :P

Min frisör Petra ringde mig igårkväll och frågade om jag ville sitta som modell o ta hål i navlen och/eller örat.
Vad tycker ni? Ska jag våga ta hål i navlen? :P
Känner inte för det så jätte mycket, vill inte ha ett fult ärr sen när man inte längre vill ha det.
 Men det är jävligt snyggt, kan jag hålla med om!

RSS 2.0